Welkom

Kijk alsof je alles voor het eerst ziet en neem daarbij niets voor vanzelfsprekend aan, en er gaat een wereld voor je open. Heb een mooie dag!
Bij Gastouderopvang Kids & Kool is ruimte voor spelen en delen, leren en onderzoeken.

Over mij

Na jaren werkzaam geweest te zijn als teamassistent binnen een administratieve functie bij de gemeente Rotterdam ben ik sinds 2005 werkzaam als zelfstandig ondernemer in de kinderopvang en als tekstschrijver, blogger en sieradenmaker. 


Kids & Kool

Kleinschalige opvang bij een gastouder met diploma's en jarenlange ervaring.

 

Kids & Kool heeft de doelstelling om kinderen van 0 tot 4 jaar op te vangen en te begeleiden in hun eerste ontwikkeling naar evenwichtige en zelfstandige mensjes.

 

Er wordt kwalitatief goede en verantwoorde kinderopvang geboden waarin liefde en oog voor uw kid het uitgangspunt is.Wat er ook speelt in deze wereld, laat het de kinderen zijn - Loesje

Uw kind

Want elk kind is uniek en heeft een natuurlijke drang om zich te ontwikkelen: in zijn/haar eigen tempo, en op zijn/ haar eigen manier op basis van aanleg en temperament. Hierin wordt uw kind gevolgd en ondersteund. Er wordt aangesloten bij zijn/haar ontwikkeling en belevingswereld.

Bij het opgroeien in een kleine en veilige groep leren de kinderen om te gaan met andere kinderen en zichzelf: samen spelen, samen delen.

Werkervaring

Ik ben gezegend met vele passies, die ik verwerkt heb in mijn werkzaamheden.

Werkervaring  

Tekstschrijver & Blogger 

Leefstijlcoach -

Gezonde Voeding en Gezond Gewicht

november 2010 – Rotterdam Area, Netherlands

Eigenaar Gastouderopvang Kids en Kool

februari 2005 - Rotterdam Area, Netherlands

Cursussen en workshops bij

LiRiAn-Art 

 

Ingeschreven bij de KvK: 24397580  

Een goed boek bevalt ons steeds beter naarmate we ouder worden - Georg Christoph Lichtenberg

 

 

“I have a passion for teaching kids to become readers, to become comfortable with a book, not daunted. Books shouldn't be daunting, they should be funny, exciting and wonderful; and learning to be a reader gives a terrific advantage” Roald Dahl