Voedingsdeskundige

Als gediplomeerd voedingsdeskundige kan ik samen met jou een eindje op weg gaan, op zoek naar een gezonde leefstijl die bij jou past.

Een steuntje in de rug van een deskundige bij het veranderen van je leefstijl helpt om doelen sneller te bereiken én je nieuwe leefstijl vol te houden.


Voeding- en gezondheidstherapie

Gezonde Voeding en Gezond Gewicht 

staat geregistreerd bij de STIBAG

Stichting ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde


Verander je gewoonten, dan verander je je gedrag. Verandert je gedrag, dan heb je een nieuwe leefstijl! Mijn ontwikkelde 2- en 12 weken plannen kunnen je daarbij succesvol helpen.
Verander je gewoonten, dan verander je je gedrag. Verandert je gedrag, dan heb je een nieuwe leefstijl! Mijn ontwikkelde 2- en 12 weken plannen kunnen je daarbij succesvol helpen.

Opleidingen

Ik ben in het bezit van o.a. de volgende diploma's:    

  • HBO Voedingsdeskundige (BATC-erkende opleiding);
  • Counseling (BATC-erkende opleiding);
  • Voeding & Gezondheid;
  • Preventie van overgewicht bij kinderen.

Mijn missie

 

 

Van kinderen (en mijn eigen kinderen en kleinkinderen) leerde en leer ik mij te verwonderen over wat ik waarneem en ook om niets voor vanzelfsprekend te nemen. 

 

Pas als je je verwondert over wat je waarneemt kan er ruimte ontstaan voor het vinden van je persoonlijke passie. 

 

Mijn passie heb ik gevonden in mijn interesse in gezonde voeding en leefstijl en in het plezier een stukje op weg te mogen gaan met grote en kleine mensen.

 

En niets voor vanzelfsprekend nemen geldt wat mij betreft zeker ook voor voeding en gezondheid.  Wat beweegt ons letterlijk en figuurlijk?   Als je honger hebt moet je eten. Maar wat als wat je eet, je nog hongeriger maakt? – Uit het ‘In 2 weken fit en gezond plan’ van Gezonde Voeding & Gezond Gewicht

 

 NIEUW: speciaal voor snelle en succesvolle resultaten is een uniek en online zelfhulp programma ontwikkeld. Meer weten?  Vraag gerust

TIP: vraag een demo van van een van de LiRiAn workshop of het 2, 12 of 15 weken plan.